ATENEM LA DIS_CAPACITAT, FOMENTANT LA CAPACITAT

 

 

Convius amb una discapacitat ???

Vols fer esport adaptat a les teves possibilitats ???

 

No ho dubtis, posant en contacte amb nosaltres.

 

Des de fa temps estem treballant per portar el esport adaptat a la comarca, en col·laboració amb la Federació Catalana de Esport Adaptat hem portat algunes de les 18 modalitats que treballa i ara estem amb el ferm propòsit de crear el primer equip de Hoquei en cadira de rodes elèctrica de la comarca, en aquests sentit ja tenim alguns jugadors i entrenador, però ens falta'n jugador per fer un equip com complert.

 

T'interessa jugar en aquest equip ??, posat en contacte amb nosaltres i farem el que calgui.

                          BASQUET                                                                       HOQUEI                                                                                 BOCCIA

TRIA EL TEU ESPORT

 

El proper dia 29 de setembre de 2019, celebrarem a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca, l'activitat dedicada a l'esport adaptat "Tria el Teu Esport" en col·laboració amb la Federació d'Esport Adaptat per a persones amb Discapacitat Física (FCEDF) una jornada en la qual les persones amb discapacitat o sense, puguin provar algunes de les 18 modalitats d'esport adaptat que la federació desenvolupa.

 

Serà una jornada on podràs viure en primera persona l'esport adaptat i amb la il·lusió de poder crear equips de diferents modalitats d'esport a la comarca, la qual encara no disposa d'aquestes possibilitats d'esport.

 

L'estructura de l'activitat serà en 4 modalitats, basquet, tennis, boccia i eslàlom, en horari de 9 a 14 hores.

 

Així mateix aquest dia i en les instal·lacions esportives de Vilafranca, a la tarda, (horari i equips a determinar) es realitzarà la final Catalana d'Hoquei en cadira de rodes elèctrica, on participaran els equips que, després dels partits de classificació, arribin a aquesta final.

 

Tot un dia d'esport adaptat, que esperem sigui de molt interès, tant per a seguidors com per a possibles esportistes que vulguin participar, ja siguin com a seccions d'altres equips o equips nous en aquestes àrees.

 

Un dia ple d'esport, emoció i competició.

 

 

 

XARRADA INFORMATIVA ESPORT ADAPTAT ALT PENEDES

 

Xerrada informativa sobre el projecte d' Esport  Adaptat a la comarca de l'  Alt Penedès per a les persones amb discapacitat que volem fer algun tipus de esport i o troben informació dels clubs que tenen seccions esportives de aquest tema.

 

Serà una xerrada, col·loqui on es plantejaran aquestes qüestions i on podreu conèixer totes les respostes els dubtes que puguin sorgir.

 

Comptarem a la participació de l'equip tècnic de la Federació y membres de l' Associació Entretots.

 

Si tens intenció de fer algun tipus d' Esport Adaptat i/o inclusió, i no saps on dirigir-te.

 

T' esperem.

 

Entretots un fem possible.

 

 

 

 

 

 

  ASSOCIACIÓ ENTRETOTS

  C/ Escorxador, 19-21

  08720 Vilafranca del Penedès

  info@entretots.org                                                    Avis Legal     Compliment Legal     Política Cookies                                                        htpps://www.youtube.com

Entretots.Associacio

entre_tots

entre_tots_penedes