ATENEM LA DIS_CAPACITAT, FOMENTANT LA CAPACITAT

 

 

GRUP DE  SALUT I BENESTAR

 

 

En el grup,  treballem  per prevenir patologies específiques en persones sanes o  per tractar la rehabilitació en persones amb lesions o patologies   crònica.

Consisteix en la practica de diferents teràpies adaptats als alumnes que pateixen diferents trastorns i en funció de les seves necessitats.

 

Els objectius principals són:

 

             -       Millorar la consciència corporal.

             -       Millorar o mantenir l’autonomia física.

             -       Millorar o mantenir l’equilibri postural.

             -       Afavorir les relacions socials

 

Gràcies a aquestes teràpies s’obtenen beneficis físics, psíquics i socials.

 

Dins dels beneficis físics trobem que podem prevenir i/ o millorar l’estat de  malalties, a més, disminuir el risc de caigudes i per tant  reduir el nombre de fractures. Millora o manté els reflexos, la coordinació, l’equilibri i la orientació. Mitjançant aquestes teràpies la persona millora la seva funció respiratòria i la seva capacitat de relaxació tan física com psíquica.

 

Així també, amb els beneficis psíquics, la persona presenta un augment del benestar, millora l’autoestima i per consegüent dormirà millor.

 

I per últim, mercès als beneficis socials, es fomenta la interrelació i el diàleg amb els companys i millora la capacitat per afrontar els problemes de la vida diària.

 

Des d' ENTRETOTS volem millorar l’estat de salut i benestar de les persones amb discapacitat o sense, ja que totes les activitats es porten a terme són inclusives.

IOGA INCLUSIU

 

Cada cop, més persones saben l’ utilitat dels exercicis.

 

Malgrat molts, tenim problemes físics que poden alleugerar els exercicis de que parlem, cal tenir en compte què, també poden utilitzar-los homes i dones amb lesions de tipus neurològic.

 

Sessió sanadora i meditativa que et permetrà relaxar el cos, la ment i elevar-te espiritualment.

 

Ioga Inclusiu és una adaptació del Kundalini Ioga, una disciplina orientada a potenciar el benestar en la persona: la seva salut, el seu equilibri emocional, el seu equilibri intern.

 

Treballa als següents nivells: físic, mental i espiritual.

 

Ho aconsegueix a través de:

 

              • Exercicis físics desenvolupats a partir de saviesa mil•lenària.  ( Kriya)

              • La respiració .  ( Pranayam)

              • La ciència del so i del ritme.   ( Mantras )

              • Exercicis de concentració ( Meditació)

 

CHI KUNG INCLUSIU

 

 

Una sessió de Chi Kung, consisteix a adoptar diferents posicions i realitzar moviments suaus amb l'objecte d'equilibrar l'energia de l'organisme.

 

El Chi Kung és un parent del Kung Fu i el Tai Chi, totes aquestes pràctiques beuen de les mateixes fonts tradicionals, el taoisme i el budisme. El Chi Kung, el Kung Fu el Tai Chi, estan centrades en el desenvolupament del Chi, paraula que prové del xinès i és interpretada com l'energia natural que penetra i omple a tot l'Univers, incloent l'ésser humà, és l'alè de vida .

 

La paraula Kung significa literalment pràctica, voluntat, maneig, experiència o mestratge. Llavors el Chi Kung és la pràctica o el mestratge en el maneig del Chi.

 

Segons la medicina tradicional xinesa, el Chi flueix per l'ésser humà en una forma harmònica, però quan el seu flux natural pateix una alteració, es presentaran una sèrie de trastorns en el seu organisme; diem llavors que el Chi presenta un desequilibri.

 

 

 

 

 

 

 

  ASSOCIACIÓ ENTRETOTS

  C/ Escorxador, 19-21

  08720 Vilafranca del Penedès

  info@entretots.org                                                    Avis Legal     Compliment Legal     Política Cookies                                                        htpps://www.youtube.com

Entretots.Associacio

entre_tots

entre_tots_penedes